Våra tavlor


Fakta om tavlorna 

Samtliga fotografier skrivs ut på 300 grams halvblankt fotopapper på storformatsskrivare från Epson för att få högsta möjliga kvalitet. Bilderna ramas in i en svart träram av märket Elegant från Estancia med glas och passepartout. Samtliga inramingar levereras med en diskret bildtext som berättar vad bilden föreställer, när den är tagen och vad fotografen heter. 

Alla inramningar på hyrfoto.se är 50x70 cm. 

Samtliga bilder kommer från Sydsvenskans bildarkiv som är ett av landets största med mer än 10 miljoner bilder. Bildarkivet finns i det gamla tidningshuset på Segevång och består av både papperskopior, glasplåtar och negativ från Sydsvenskans/Kvällspostens fotografer.Till arkivet hör också Skånereportages bildarkiv samt Bertil Rubins och tidningen Arbetets arkiv. 

Bilderna på hyrfoto.se är indelade i teman/kategorier för att underlätta för er att välja bilder. Samtliga kategorier/teman innehåller 20 bilder. Varje år kommer minst fem nya kategorier/teman att tillkomma på hyrfoto.se. Har du tips om teman som du skulle vilja se på hyrfoto.se? Kontakta oss på info@bilderisyd.se och berätta!

Basket

hyrfoto.se